Общи условия

3км. от гр. Елена
Плувен басейн
11 стаи, 27 госта
От 300лв. на къща
информация

ОБЩИ УСЛОВИЯ ПРИ НАСТАНЯВАНЕ ВИЛИ АЛЕКС

НАСТАНЯВАНЕТО СТАВА СЛЕД 14.00 Ч.
ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА КЪЩИТЕ ДО 11.00 Ч

При настаняване, гостът направил резервацията се регистрира с лична карта, заплаща остатъка от сумата по настаняване (ако има такава) и получава ключ за наетата къща.

Регистрационни карти се попълват и от останалите гости. При регистрация броят на гостите (възрастни и деца), които отсядат не трябва да надвишава общият брой на спалните места в къщата.

Гостите на ВИЛИ АЛЕКС са длъжни при освобождаване да оставят наетата от тях къщата в приличен вид. Ключът се връща на управителя.
Тютюнопушенето в затворените помещения на къщите и стаите е забранено! При установено нарушение гостите ще бъдат помолени да освободят наетата къща незабавно, без възстановяване на платената сума за престоя!

При наемане на къща, собствеността и техниката са на разположение на гостите, като собствениците или техен представител си запазват правото на достъп по време на наетия престой за поддръжка на сградата, градината, отоплението или за предоставяне на допълнителни услуги, поискани от гостите. Общите части на Вила 1 и Вила 2: басейн, барбекю и двор се ползват от гостите и на двете къщи. Общите части на Вила 3: басейн, барбекю, веранда, градина и лятна кухня се ползват от гостите на Вила 3. 

Задължение на гостите е да се отнасят към имуществото с грижа на добър стопанин.
Разходите за подмяна или ремонт на всяка загуба или повреда на собствеността на ВИЛИ АЛЕКС, тяхното обзавеждане, както и в дворното пространство, причинени по време на наемане и престоя, са за сметка на гостуващите. Стойността на обезпечението зависи от нанесената вреда и се заплаща от отговорното лице на Управителя.

Резервацията се счита за гарантирана когато бъде преведен депозит в размер на 50% от общата сума. Депозитът следва да бъде платен най- късно до 3 дни след направената резервация. Ако депозитът не е изпратен в този период от време, то резервацията се счита за непотвърдена (освен в случаите, когато не е уговорено друго).
Ако отмените вашата резервация, то депозитът не се връща. При резервация на къща във ВИЛИ АЛЕКС автоматично се сключва договор за настаняване между собственикът и представител на групата, извършил резервацията.

В случай на нарушаване на обществения ред (силен шум и музика след 23:00 часа) и подаден сигнал към органите на реда, гостите поемат цялата отговорност по разрешаването на казуса. Ако бъдат наложени санкции, глоби, актове, фишове и др. наказания предвидени от българското законодателство и органите на реда, те се покриват изцяло от гостите, в чието присъствие са установени нарушенията.

 

ПОСЕТИ ВИЛИ АЛЕКС!

За резервации

Провери за свободни дати и резервирай престоя си във вили Алекс по телефона или чрез формата за съобщения.

Синджирци, гр. Елена

6 + 13 =